Action otvára prvý obchod v Poprade

Action - nákupný košík

Action, rýchlo rastúci diskont s nepotravinovým tovarom, na slovenskom trhu ďalej expanduje a 25. apríla otvorí nový obchod v Poprade. Pôjde o v poradí osemnástu predajňu tohto reťazca na Slovensku.

Obyvatelia a návštevníci Popradu sa môžu tešiť na  6 000 kvalitných výrobkov zo 14 produktových kategórií (od hračiek a náradia cez záhradkárske potreby až po DIY a trvanlivé jedlo) za nízke ceny. V Action sa 150 produktov každý týždeň obmieňa, pričom viac než 1 500 položiek stojí menej než jedno euro a priemerná cena všetkých výrobkov nedosahuje ani 2 eurá.

Ako popredný diskontný reťazec cíti Action zodpovednosť za neustále zlepšovanie kvality svojich výrobkov a dodávateľských reťazcov, a to znižovaním uhlíkovej stopy a presadzovaním princípov obehového hospodárstva. Až 94 % drevených a 100 % bavlnených produktov v predajniach Action má udržateľný pôvod. Cieľom reťazca je, aby v roku 2024 mali všetky drevené produkty certifikáty pôvodu.

„Za rok si Slováci Action veľmi obľúbili, o čom svedčí aj naša rýchla expanzia naprieč trhom. Vďaka novej predajni v Poprade budeme našim zákazníkom ešte bližšie,“ povedal Boyko Tchakarov, regionálny riaditeľ Action pre Rakúsko, Česko a Slovensko.

Action vstúpil na slovenský trh v marci 2023 a odvtedy otvára nové predajne po celej krajine. Diskont tiež prevádzkuje distribučné centrum neďaleko Bratislavy, z ktorého zásobuje predajne nielen na slovenskom trhu, ale aj v Rakúsku a Nemecku.

Nová predajňa v Poprade sa nachádza na ulici Dlhé Hony v priestoroch OC Max, vďaka čomu je dobre dostupná v rámci celého mesta. Návštevníkom ponúka dostatok parkovacích miest a veľkú nákupnú plochu s rozlohou 732 metrov štvorcových. Predajňa bude zamestnávať 19 ľudí na plné aj čiastočné úväzky a bude otvorená každý deň od 9:00 do 21:00.