Prologis na čtvrtém ročníku turnaje v plážovém volejbalu servíroval míče i zábavu

Prologis, Inc. (NYSE: PLD), globální lídr v oblasti logistických nemovitostí, uspořádal v pátek 2. září na břehu Vltavy ve Žlutých lázních čtvrtý ročník turnaje v plážovém volejbalu.

Obchodní partneři a zákazníci nastoupili spolu s členy českého a slovenského týmu Prologis poměřit síly v odpolední přátelské soutěži. Volejbalového turnaje se zúčastnilo celkem 16 týmů, které k vítězství hecovala spousta dalších kolegů. Více než 50 hostů si užilo nádherné pozdně letní počasí a síly zpět načerpalo díky výbornému jídlu a pití, zatímco probíhaly příjemné obchodní rozhovory.

Pohár za první místo putoval do rukou týmu ze společnosti Maurice Ward Group, na druhém místě se umístil tým ze společnosti Sportisimo a bronz si odnesli dříči ze společnosti DB Schenker.

„Letos už máme čtvrtý ročník a velice nás těší, že každoročně účast ze strany našich zákazníků a obchodních partnerů roste,“ řekl senior viceprezident a ředitel pro střední a východní Evropu společnosti Prologis Martin Polák. „Zákazníci Prologis zůstávají nadále naší prioritou a takovýto turnaj je jedním ze způsobů, jak posílit individuální obchodní vztahy, ale i možnost nalézat nové příležitosti ke spolupráci v příjemném prostředí,“ dodal Polák.

Prologis je díky svému zapojení ve čtyřech zemích střední a východní Evropy s portfoliem 4,3 milionu metrů čtverečních vedoucím poskytovatelem distribučních nemovitostí v tomto regionu (k 30. červnu 2016).