Colliers International se stává členem České rady pro šetrné budovy

Praha, 2. prosince 2015 — Společnost Colliers International oznamuje, že se stala členem České rady pro šetrné budovy (CZGBC). Tato nezisková organizace podporuje trh, vzdělávání a legislativní podmínky, které vedou k vytvoření prostředí pro vysoce výkonnou výstavbu, která je jak udržitelná, tak zisková.

Společnost Colliers International, jako dlouholetý zastánce rozvoje a podpory ekologických stavebních postupů a udržitelných nemovitostí, se stala členem České rady pro šetrné budovy ve snaze pokračovat a posílit povědomí o problematice mezi odborníky v rámci odvětví.

Věříme, že členstvím v České radě pro šetrné budovy vyšleme pozitivní zprávu naší konkurenci, obchodním partnerům i klientům a zároveň podpoříme téma udržitelnosti na českém trhu“ řekl John Newton, ředitel oddělení stavebního poradenství Colliers International v České republice, a dodal: „Náš pražský tým se velmi těší, až se aktivně zapojí.“

„Jsme rádi, že společnost Colliers International se stala členem Rady, protože hraje významnou roli na českém realitním trhu a těšíme se na společnou práci na dalším rozvoji tohoto prosperujícího odvětví,“ řekla Simona Kalvoda, výkonná ředitelka České rady pro šetrné budovy.