Valentýnské oslavy s Emirates

Emirates - Valentýn

Letošní svátek svatého Valentýna v režii Emirates bude všudypřítomný. Cestující jej mohou oslavit jak na palubách letadel, tak na zemi v saloncích Emirates, a to při ochutnávání originálních dekadentních dezertů, růžového šampaňského či během sledování romantických filmů a hudby. V neposlední řadě se mohou inspirovat originální nabídkou valentýnských dárků.

Téma lásky se vznáší ve vzduchu také v palubním systému ice. Cestující společnosti Emirates se mohou nechat unést například romantickou komedií z roku 2022 Vstupenka do ráje s hollywoodskými hvězdami Julií Robertsovou a Georgem Clooneym v hlavních rolích. K dispozici je dále 70 romantických komedií a dramat, včetně novinek Meet Cute s Kaley Cuoco a Petem Davidsonem v hlavních rolích a Ask Me to Dance. Své jisté místo má v nabídce i klasika Když Harry potkal Sally, Deník Bridget Jonesové a Zápisník jedné lásky. Cestující mají rovněž na výběr z obrovské filmotéky televizních seriálů, včetně moderních minisérií, jako je Honba za láskou (2021) nebo ikonických dobových romantických dramat Emma a Rozum a cit.

Pro milovníky hudby jsou v systému ice připraveny hity, jako jsou Love Is in The Air a Romantic Moments, a rovněž výběr klasických písní o lásce od hvězd jako Celine Dion, Whitney Houston, Ed Sheeran, Dianoa Ross, Roberta Flack a mnoha dalších. Svůj seznam filmů či hudby si mohou pasažéři připravit a navolit již před odletem v aplikaci Emirates, která se synchronizuje v okamžiku nástupu do letadla.

Emirates nezapomíná ani na chuťové a vizuální zážitky. Na Valentýna budou cestující na palubě ve všech třídách pohoštěni lahodnými brownies nebo sametovými košíčky zdobenými červenými a růžovými srdíčky v mini dárkovém boxu Emirates, letadlo během letu rozzáří červené romantické osvětlení. Od 13. do 15. února budou v salóncích Emirates nabízeny tematické lahůdky, od čokoládových srdíček přes valentýnský čokoládový dort až po jahody v čokoládě.

V dubajských salóncích Emirates si cestující First Class mohou objednat pistáciový a jahodový dort nebo malinový fondant s tonka fazolí. Cestující Business Class se zase mohou rozmazlovat valentýnskou tartaletkou s jahodami a yuzu nebo ibiškovou, jahodovou a mandlovou pěnou. Zákazníci First a Business Class mohou tento zamilovaný den oslavit také sklenkou signature šampaňského Moët Rosé Impérial odMoët & Chandon nebo ochutnat domácí zmrzlinu s příchutí jahodový cheesecake a malinový sorbet. V kavárně Costa Coffee, která je umístěna v salóncích, budou k dispozici koblihy ve tvaru srdce a společnost Dilmah vytvořila v rámci valentýnských oslav řadu speciálních čajových směsí.

Cestující společnosti Emirates mohou obdarovat své blízké speciálními nákupními nabídkami na EmiratesRED a během nákupu dvou libovolných vůní získat slevu 15 USD na vybrané značky, a to včetně Amouage, Givenchy, YSL, Roja parfums, Versace, Cartier a Hermes. Zákazníci aerolinky mají možnost dále ušetřit až 15 % při nákupu dvou produktů stejné značky jako je Cerruti, kosmetika Benefit, Elizabeth Arden, šperků Clogau a dalších. Na většině letů je k dispozici také služba předobjednávek EmiratesRED.com, kde mohou cestující nakupovat v rozmezí 21 dnů až 40 hodin před odletem a vybírat si ze široké nabídky exkluzivních produktů, z nichž některé jsou k dispozici přímo na palubě letadla. Zákazníci jen musí během odbavení uvést údaje o svém letu a jejich objednávku jim pak následně doručí palubní personál přímo na jejich sedadlo během letu.

Členové věrnostního programu Emirates Skywards mohou během letošního Valentýna získat ještě více mil za nákup u oblíbených maloobchodních prodejců ve Spojených arabských emirátech, Velké Británii a USA. Na webu skywardsmilesmall.com naleznete tisíce značek, včetně Farfetch, Harvey Nichols, Sephora a více než 150 značkových módních obchodů v Bicester Village, jako jsou Ted Baker, Mulberry, Pandora a další. Členové si mohou také rezervovat romantickou dovolenou na stránkách EmiratesSkywardsHotels.com a získat tisíce mil za pobyty v hotelech Marriott Bonvoy, Hilton Hotels & Resorts, Four Seasons Hotels & Resorts a mnoha dalších. Více informací naleznete zde.