Tip na upgrade od Emirates, nejlepší letecké společnosti světa

Společnost Emirates, nejlepší letecká společnost a nejlepší Economy Class roku 2017 podle TripAdvisor Traveller´s Choice Awards, zveřejnila videa propagující cestování v oceňované Emirates Economy Class.

Série reklam představuje několik postav, které se všelijak snaží získat na check-in přepážce upgrade svého sedadla. Každá reklama je zakončena sloganem „Don´t upgrade your seat. Upgrade your airline. Fly Emirates.“. Série videí se také odklání od typických reklam leteckých společností, kde se propaguje produkt. Nová Emirates videa se odehrávají na check-in přepážkách anonymních aerolinií. Značka letecké společnosti Emirates je odhalena až na konci videí.

„Emirates Economy Class je známá tím, že je opravdovým a plnohodnotným produktem. Nabízíme výjimečnou hodnotu za cenu letenky, světově oceňovaný palubní zábavní systém ice pro každého cestujícího, gurmánské pokrmy, velkorysý váhový limit pro zavazadla a v neposlední řadě vynikající služby,“ řekl Boutros Boutros, Divisional Senior Vice President společnosti Emirates, zodpovědný za Corporate Communications, Marketing a Brand.

Třicetivteřinové spoty, režírované Michaelem Woodwardem a Maximilianem Baronem, jsou součástí kampaně, kterou vytvořila agentura Y&R London. Společnost Emirates reklamy uvede na těchto trzích: Argentina, Austrálie, Belgie, Brazílie, Dánsko, Francie, Maďarsko, Kanada, Kypr, Norsko, Nový Zéland, Rakousko, Singapur, Spojené království, Spojené státy americké, Švédsko, Švýcarsko a celý region Arabského poloostrova.

Podívejte se na jednotlivá videa na těchto odkazech: Upgrade Your Airline, The Serenade Upgrade Trick, The Special Ocassion Upgrade Trick a The Mind Games Upgrade Trick.