SÍLA UPEVŇUJE SVOJI POZICI V DRUHÉ SÉRII SERIÁLU „STAR WARS: POVSTALCI” Z PRODUKCE DISNEY CHANNEL A LUCASFILM

– Premiéra druhé série v neděli 11. října v 9:30 –

PRAHA – 25. září 2015 – Disney Channel uvede v České republice v neděli 11. října v 9:30 netrpělivě očekávanou druhou sérii animovaného seriálu Star Wars: Povstalci z produkce společnosti Lucasfilm.

Legendární sága pokračuje dvoudílnou hodinovou epizodou. Diváci se mohou těšit na své oblíbence, jako je Ahsoka Tano a Ezra Bridger, stejně jako klasické postavy včetně největšího padoucha Darth Vadera.

Seriál Star Wars: Povstalci navazuje na legendární výpravnou ságu Star Wars, která již od svého uvedení v roce 1977 fascinuje celé generace fanoušků. Příběh je zasazen do období mezi oběma trilogiemi Star Wars, od nichž se odvíjí jak vizuálně, tak dějově.

Příběh ctí minulost a jde směle vstříc budoucnosti. Diváci se mohou těšit na fantastické ikony Hvězdných válek a na uvedení nové generace plné exotických tvorů a postav do vzdálených koutů galaxie.

Animovaný seriál Star Wars: Povstalci se stal velkým hitem napříč Evropou, Blízkým východem a Afrikou. V prvním čtvrtletí roku 2015 vidělo seriál přes 26 milionů diváků (z čehož 9,5 milionu byly děti a 5,5 milionu byli chlapci) na 14 trzích. Celkem seriály spadající pod franšízu Star Wars* vidělo 30,8 milionů diváků, z nichž 11 milionů byly děti.

* Star Wars franšíza zahrnuje seriály Star Wars: Povstalci, Nové příběhy z Yodovy kroniky a Star Wars: Povstalci – krátké filmy.