PUMA PŘEDSTAVUJE KOLEKCI SS16 SE SWASH LONDON

Sportovní značka PUMA znovu spolupracuje s módním domem z východního Londýna SWASH. Kolekce jaro/léto 2016 je výsledkem práce dvojice, která za značkou SWASH stojí čili Sarah Swash a Toshio Yamanaka. V kolekci jsou použity nové odvážné potisky, které mění náladu vybraných ikonických kousků značky PUMA. Ačkoliv půjde o totálně jiný pohled na tyto produkty, přece jen jim stále zůstává jejich přirozenost – tedy streetový styl vhodný do každé ulice.

Značka SWASH si vybudovala jméno díky svým ručně kresleným a malovaným digitálním tiskům. Dvojice vytváří světy plné fantazie. Nejnovější spolupráce značek PUMA x SWASH navazuje na poslední SWASH kolekci, ale přidává daleko více vychytaných detailů do ikonického sportovního stylu. Nová basketbalová kolekce využívá zajímavých motivů, včetně koster, starožitných šperků a dalších skrytých pokladů.

Boty PUMA x SWASH Blaze of Glory mají díky designu SWASH OSSUARY skvělý nový hravý potisk, navíc jsou z báječně měkké kůže. Boty STATES MID jsou ručně pomalované motivem s názvem SWASH SAMOVAR, mají okázalý vzhled a horní část z velmi kvalitní kůže. I STATES mají nový odvážný potisk – design TOUCAN s tiskem v kovové barvě.

I řada oblečení dokazuje perfektní spojení mezi technologiemi PUMA a designem SWASH. Unisexová bunda Varsity Jacket má měkoučké rukávy, boční kapsy a nechybí na ní samozřejmě potisk SAMOVAR, který každého upoutá na první pohled. Stejný motiv je i na triku SWASH unisex Basketball Tank. Dámská bunda SWASH Track Jacket má zkrácená střih s prodlouženými rukávy, takže vypadá jak moderně, tak velmi sportovně. Další produkty v řadě jsou: SWASH Crew, SWASH Dress, SWASH Placement Print Tee a batoh SWASH City Sac.

Vybrané produkty budou k dostání od 1.4.2016 v síti prodejen Queens a dále na www.queens.cz a na www.puma.com.