PUMA a ADER ERROR představují novou kolekci inspirovanou mládím

Globální sportovní značka PUMA ve spolupráci s ADER ERROR přichází s další kolekcí, která překračuje veškeré trendy a inovace. Kolektiv umělců opět vytvořil nový a originální soubor bot a oblečení stírající hranice mezi uměním, módou a sportem.  PUMA a ADER ERROR čerpají inspiraci především od mladých lidí, kteří jsou vždy trendy a představují budoucnost. Také navazují na předešlý koncept FUTRO, v němž kombinují retro a futurismus. Protože to je to, co vyžaduje dnešní mladá společnost. Nová hravá varianta tenisek RS-X ADER ERROR je vytvořena v odvážných barvách s jedinečnými retro prvky a s ručně psanými texty, které vzbuzují lehkost a kreativitu. Základní barvou pro boty je bílá, ta je však doplněna kontrastními a reflexními barevnými detaily ze semiše, kůže a síťoviny. Retro vzhled dodává botě také running systém, jenž je umístěný na patě tenisky.   Provedení retro běžecké siluety boty, inspirované 90. lety, je CELL Venom ADER ERROR. Teniska je vyrobena z hladké semišové kůže a prodyšné síťoviny. Její robustní vzhled vytváří především výrazná podrážka s průsvitnou patou a s inovativních technologií odpružení CELL.

Nová kolekce v barvách modré, bílé a černé obsahuje například i unisex bundu a parku, teplákové kalhoty, batohy a další kousky vytvořené pro každodenní nošení.

Vybrané produkty budou v České republice dostupné během tohoto týdne u prodejců Footshop, Freshlabels, Queens a Shooos.