Kuehne+Nagel a letiště Birmingham-Shuttlesworth přivítaly první charterový nákladní let ze Stuttgartu

Boeing 747 Inspire na letišti Birmingham-Shuttlesworth

Globální logistická skupina Kuehne+Nagel přivítala 2. dubna na mezinárodním letišti Birmingham-Shuttlesworth v americké Alabamě první charterový nákladní let z německého Stuttgartu.

Společnosti Kuehne+Nagel a Birmingham Airport Authority oznámily rozšíření leteckých nákladních kapacit do jihovýchodního koridoru USA letos v únoru. Od začátku dubna pak Kuehne+Nagel zajistí mezinárodní nákladní přepravu ze Stuttgartu do Birminghamu v Alabamě dvěma lety týdně.

„Jako světová jednička v letecké přepravě neustále hledáme nové způsoby, jak uspokojit obchodní potřeby zákazníků, kteří nám svěřují řízení své logistiky,“ řekl Greg Martin, senior viceprezident pro leteckou logistiku ve společnosti Kuehne+Nagel. „Naší vizí je udělat z Birminghamu logistickou bránu v rámci jihovýchodních USA. Jsme rádi, že můžeme našim zákazníkům nabídnout nové možnosti, jak v oblasti dodavatelského řetězce mohou dosahovat svých cílů,“ uzavírá Greg Martin.