Emirates přepraví 6 500 účastníků na největší konferenci lídrů společnosti Amway v Dubaji

Společnost Emirates se spojila se společností Amway, největším světovým obchodníkem zaměřujícím se na přímý prodej. Spolupráce se týká vůbec první konference lídrů Amway z Asie a Tichomoří, která proběhne 13. prosince 2019 v Dubajském centru obchodu (DWTC). Emirates bude hrát během shromáždění zásadní roli, do Dubaje totiž přepraví přes 6500 distributorů a představitelů společnosti.

Na konferenci s názvem „RISE Dubai 2019“ budou oceněny výsledky nezávislých podnikatelů společnosti Amway za uplynulý rok. Jednodenní obchodní konference přivítá i nejvyšší vedení společnosti Amway, což z události dělá největší mezinárodní kongres vedoucích pracovníků společnosti v její šedesátileté historii. Aby společnost Emirates upozornila na tento významný milník a také aby skupině zajistila cestovatelský zážitek na míru, rozhodla se během přepravy implementovat speciální prvky jak na zemi, tak ve vzduchu.

Adnan Kazim, hlavní obchodní ředitel společnosti Emirates, řekl: „Jsme velice rádi, že můžeme s Amway spolupracovat na jejich vůbec první konferenci lídrů z oblasti Asie a Tichomoří, která se bude konat už za měsíc v Dubaji. Na konferenci RISE Dubaj 2019 poletí společně s Emirates více než 6500 účastníků z devíti zemí světa. Těšíme se, až budeme moci přivítat tuto skupinu na palubě a předvést jí naše produkty a služby – a všem nabídnout skvělý letecký zážitek od začátku až do konce. Dubaj je skvělé místo pro pořádání mezinárodních konferencí, proto máme společně s našimi partnery radost, že právě my můžeme propojovat lidi a komunity v místě naší základny – v Dubaji.“

„Těšíme se, až budeme mít možnost setkat se s tolika úžasnými vlastníky firem Amway z celé oblasti Asie a Tichomoří na jednom místě. Spolupráce s Emirates nám umožňuje odměnit je exkluzivními zážitky a ocenit tak jejich úspěchy v uplynulém roce,“ řekla Gan Chee Eng, regionální prezidentka společnosti Amway pro asijský region.

Fly Emirates, Fly Better

Společnost Emirates vypraví do Dubaje přes 30 zpátečních letů pro účastníky konference z devíti zemí. Cestující z Japonska, Korey, Austrálie, Thajska, Vietnamu, Malajsie, Singapuru, Filipín a Indonésie si budou moci využít prvotřídní produkty a služby společnosti Emirates na palubě včetně všech funkcí a zabudovaného příslušenství, díky kterému si cestu užijí od začátku do konce.

Letecká společnost zajistí všem účastníkům konference na vybraných letištích plynulé a bezproblémové odbavení. Na palubě je budou navíc čekat sedačky označené logem Amway, speciální přivítání a drobné občerstvení v podobě cupcaků. Pasažéři, kteří v ten den zrovna slaví narozeniny, se mohou těšit na narozeninový dort.

Cestující si mohou let zkrátit díky oceňovanému zábavnímu palubnímu systému ice, který nabízí 4 500 kanálů s nejnovějšími filmy, hudbou a programy ve více než 40 jazycích. Ve všech 268 letadlech bude pasažérům k dispozici exkluzivní televizní program, který poskytne informace o akci nebo rozhovory s představiteli Amway.

Na palubách budou podávány regionálně inspirované pokrmy připravené světovými šéfkuchaři. Na všech linkách směřujících na konferenci Amway se můžou cestující těšit na speciální menu a koktejly od Bruna Vanzana, baristy společnosti Amway, a to včetně koktejlu „Amway Riser by Bruno Vanzan“ s pomerančovou kůrou připraveným exkluzivně pro tuto událost.

O pohodlí pasažérů se postarají mezinárodní palubní posádky se zaměstnanci 135 národností, kteří mluví více než 60 jazyky. Během letu se mohou cestující směřující na Amway připojit ke školení, ve kterém palubní posádka Emirates prozradí své tipy ohledně péče o pleť pomocí prémiové kosmetické značky Artistry a vysvětlí, jak vytvořit kultovní líčení letušky Emirates použitím oční linky a výrazné červené rtěnky.

Destinace Dubaj

Pohyb účastníků po Dubaji na konferenci zajistí Arabian Adventures MICE, součást skupiny Emirates Group. Společnost využije přes 200 autobusů a více než 40 osobních automobilů a zajistí plynulou přepravu hostů z 15 hotelů po celém městě.

Dubaj je přední MICE destinací, která po celý rok láká místní i mezinárodní návštěvníky na svůj bohatý program. V roce 2018 Dubaj navštívilo přibližně 16 milionů turistů a předpokládá se, že v roce 2020 tento počet vzroste na 20 milionů.* Emirates hraje klíčovou roli při spojování návštěvníků s Dubajem, pomáhá růstu obchodu, cestovního ruchu a otevírá příležitosti pro další investice.

Dubajská kvalitní infrastruktura, špičkové technologie a schopnost hostit širokou škálu akcí učinily z města ideální volbu pro mezinárodní setkávání a konference. Dubai Business Events (DBE), oficiální dubajské kongresové centrum, nedávno oznámilo úspěšné výherní nabídky na 118 akcí, které se budou v nadcházejících letech v Dubaji pořádat, a přilákají tak přes 75 000 delegátů z celého světa, včetně konference The Amway China Leadership Seminar 2020.*

Emirates je nedílným partnerem RISE Dubai 2019, konference lídrů společnosti Amway v oblasti Asie a Tichomoří, která spojuje lidi, komunity a nápady ve svém moderním centru v Dubaji.

* Zdroj: Ministerstvo cestovního ruchu a obchodního marketingu (DTCM), SAE