PLANTRONICS PŘEDSTAVUJE SLUCHÁTKA BACKBEAT FIT FAMILY DOKONALÉ PRO SPORTOVNÍ AKTIVITY

Nová řada bezdrátových sportovních sluchátek BackBeat FIT nabízí ochranu proti vodě a potu,
stabilitu, jedinečný způsob nošení a silný zvuk pro motivaci ke skvělým osobním výkonům

Společnost Plantronics, průkopník v oblasti audio a přenosných technologií, rozšiřuje své sportovní portfolio o novinku BackBeat FIT Family. Jedná se o celou řadu bezdrátových sportovních sluchátek, které se hodí k aktivnímu životnímu stylu každého uživatele. Mezi nové produkty patří řada BackBeat FIT 300, BackBeat FIT 500, BackBeat FIT Training a BackBeat FIT Boost, jež budou kompatibilní s aplikací PEAR Personal Coach.

„Produktová řada BackBeat FIT Family nabízí nejrůznější funkce navržené s důrazem na sportovní vyžití,“ říká Greg Miller, ředitel pro Business Management společnosti Plantronics. „Sluchátka BackBeat FIT se speciální ochranou proti potu jsou stabilní, pohodlná a vhodná pro jakoukoli sportovní činnost. Ať už hledáte sportovní sluchátka se speciálními funkcemi, nebo chcete jen pohodlný a stylový poslech hudby po celý den.“

Sluchátka BackBeat FIT mají prvotřídní funkce, pro které jsou produkty společnosti Plantronics známy po celém světě. Jsou navrženy pro maximální pohodlí, stabilitu, výkon a odolnost. Díky kvalitě a výkonu zvuku Plantronics může nová řada sluchátek umocnit veškeré fitness zážitky – od tréninků pro začátečníky přes běh či jógu až po pokročilé tréninkové programy nebo maratony. Cenově dostupné produkty jsou k dostání v řadě barevných provedení, s různými funkcemi i možnostmi nošení. Pomáhají tak motivovat každého sportovce k lepším výkonům.

BackBeat FIT Family

BackBeat FIT 300 a BackBeat FIT 500 jsou na Českém trhu dostupné prostřednictvím autorizovaných partnerů a prodejců. Edice BackBeat FIT Boost a BackBeat FIT Training budou v České republice k dostání od roku 2018.

Produktová řada Plantronics BackBeat FIT Family

BackBeat FIT Family je nejnovější přírůstek portfolia bezdrátových produktů Plantronics BackBeat. Portfolio BackBeat Bluetooth® sluchátek zahrnuje řadu BackBeat 500, pohodlné a cenově dostupné Bluetooth® sluchátka; BackBeat PRO 2, bezdrátové sluchátka s aktivním rušením šumu; BackBeat GO 3, bezdrátová sluchátka, která přinášejí vysokou zvukovou kvalitu; BackBeat SENSE, inteligentní bezdrátová sluchátka se senzorovou technologií; a řadu BackBeat 100, hybridní bezdrátová sluchátka s ultralehkým designem pro celodenní používání. Veškeré produkty značky Plantronics slibují vysokou kvalitu, dlouhou životnost a maximálně pohodlné užívání. Uživatelům umožňují krom poslechu hudby také provádění telefonních hovorů.

Pro více informací navštivte www.plantronics.com.