Budova A5 v rezidenčním projektu Modřanský Háj je zkolaudována

PRAHA – 13. července 2015 – Avestus Real Estate, jedna z předních developerských společností ve střední a východní Evropě, která staví nízkopodlažní rezidenční projekt Modřanský Háj, oznamuje, že budova A5 byla na konci června zkolaudována. Na konci září bude také zahájena výstavba rezidenční budovy nového typu „B“. Výstavba další budovy, A6, je v plném proudu a její dokončení je plánováno na listopad letošní roku.

„Tempo prodeje bytů v těchto dvou budovách v Modřanském Háji bylo opravdu vysoké. V současné době je prodáno, nebo rezervováno téměř 90 % bytů. Rostoucí poptávka v našem rezidenčním projektu je umocněna pozitivními podmínkami na trhu a úrokovými sazbami u hypoték,“ řekl David Kříž, Residential Development Manager, Avestus Real Estate.

V budově A5 je poslední volný byt typu 4+kk o velikosti 118,2 m2. V budově A6 zbývá k prodeji pět bytových jednotek, z nichž dva jsou typu 2+kk o velikosti 58,4 m2, jeden je kategorie 3+kk o velikosti 89,4 m2 a dva jsou typu 4+kk o velikosti 116,9 m2.

„Velice nás těší, že můžeme zároveň oznámit začátek výstavby budovy typu ,B’, která bude doposud jedinou budovou se čtyřmi nadzemními podlažími a komerčními prostorami v přízemí. Tato nová budova bude mít 22 bytů v kategoriích od 1+kk do 4+kk. Zahájení výstavby je plánováno na září letošního roku s předpokládaným termínem dokončení na konci roku 2016,“ řekl David Kříž.

Klíčovou výhodou Modřanského Háje je jeho umístění – nachází se přímo u lesa a zároveň pouhých několik minut od centra města. Obyvatelé ocení také celkovou koncepci kombinující moderní bydlení s poklidnou atmosférou chatových oblastí a rovněž širokou škálu zařízení pro volnočasové aktivity, jako jsou například cyklostezky. Většina budov má maximálně tři podlaží a všechny byty a domy nabízí zelené plochy (balkóny, terasy nebo zahrady) a vyhrazená parkovací místa v garáži.

www.modranskyhaj.cz