Aplikace Emirates má novou funkci pro personalizaci palubního playlistu

Letecká společnost Emirates představuje ve své aplikaci novou funkci, díky níž si mohou cestující naplánovat personalizovaný playlist zábavního palubního systému ice pro svůj let.

Pasažéři si již před svým letem mohou v aplikaci Emirates vybrat ze 4 000 kanálů a pořadů zábavního palubního systému ice své oblíbené seriály, filmy či hudbu a sestavit svůj vlastní playlist. Po synchronizaci aplikace s palubním systémem si tak naplno vychutnají zážitek ze svého letu na palubě Emirates.

Již měsíc před svým letem si mohou cestující prohlédnout také palubní menu a vinný lístek, které budou aktuální během jejich letu. Prostřednictvím aplikace Emirates je dále možné rezervovat lety, hotely, půjčit automobil, objednat výlet a podobně. Součástí aplikace jsou také 3D mapy s rozmístěním sedadel uvnitř letounů Boeing 777 a Airbus A380, díky nimž cestující prozkoumají prostornou kabinu ještě před nástupem do letadla. Tato nová funkce je dostupná ve více než 100 letadlech typu Boeing 777 a v dalších měsících se k nim přidají i ikonické Airbusy A380.

Oceňovaný zábavní palubní systém ice dosáhl dalšího milníku, a to možnosti výběru z více než 4 000 kanálů a pořadů, včetně více než 1 000 filmů. Pro cestující z celého světa je zábavní palubní systém ice dostupný ve 44 jazycích, a každý měsíc se navíc přidává do filmotéky více než 100 filmů. Kompletní nabídka filmů, televizních pořadů, hudby, rádiových stanic a živého televizního vysílání je dostupná zde.

Nejmenší cestovatelé mají na výběr z více než 75 dětských filmů z dílen Disneyho a Marvela a dalších 50 dětských televizních kanálů jako Cartoon Network, Nickelodeon, CBeebies či Disney Channel.

Cestující mohou v zábavním palubním systému ice také sledovat exkluzivní Emirates kanály The Food Channel a The Wine Channel, díky kterým nahlédnou do zákulisí přípravy palubních menu.

Video představující novou funkci aplikace Emirates je možné zhlédnout zde.

Aplikaci Emirates je možné stáhnout pro iOS zde a pro Android zde.