PUMA A UMĚLEC BRADLEY THEODORE V DALŠÍ SPOLUPRÁCI INSPIROVANÉ STREET ARTEM

Globální sportovní značka PUMA a renomovaný umělec Bradley Theodore se opět spojili a společně vytvořili osobitou kolekci na jaro-léto 2019 inspirovanou street artem.

Ve spolupráci se značkou PUMA vnáší Bradley Theodore svůj jedinečný umělecký rukopis do streetwearové kolekce, která obsahuje výrazné barvy a bohatou symboliku vyjadřující stav společnosti. Celá spolupráce je kombinací klasického a progresivního PUMA stylu, který doplňují umělcovy ručně tvořené grafiky. Kolekce je charakteristická malovanými symboly, jako jsou lebky, srdce a hashtagy, které odkazují na současnou kulturu sebevyjádření a komunikace.

Nová kolekce nabízí hned několik typů tenisek. Varianta PUMA Thunder Bradley Theodore je vytvořena z měkké kůže s kontrastní podšívkou, podrážka boty je doplněna neonovými linkami a symboly. Klasickou verzi boty PUMA Capri zdobí linie připomínající tahy štětcem a výrazný nápis New York. Spolupráce Bradleyho a PUMY zahrnuje také doplňky a originální oblečení. Je to například bomber s grafikou lebky, mikina, ledvinka a další designové kousky, které vždy nesou svébytný styl umělce.

Vybrané produkty ze spolupráce budou dostupné od poloviny ledna u prodejců Footshop, Queens, Brands 24, Shooos a Super Kecky.