Prozkoumejte Dubaj a ušetřete díky „My Emirates Pass“

Cestující společnosti Emirates si mohou letos v létě užít Dubaje ještě mnohem více, a to díky My Emirates Pass, palubní vstupence Emirates, která jim umožní získat úžasné nabídky a slevy po celém městě. Obyčejná palubní vstupenka se tak promění v exkluzivní členskou kartu.

Všichni, kdo v termínu 1. června až 31. srpna 2017 letí do Dubaje nebo přes Dubaj, mohou využít širokou škálu speciálních nabídek na nejznámějších místech Dubaje – stačí pouze ukázat palubní vstupenku Emirates a doklad totožnosti. Speciální nabídky letů do Dubaje jsou nyní od 12 760 Kč.

My Emirates Pass přinese zákazníkům slevy ve 120 špičkových restauracích, lze zavítat i do hotelových restaurací. Exkluzivních nabídek je možné využít také při řadě volnočasových aktivit, jako jsou golf, návštěva zábavních parků nebo luxusních lázní. Pro více informací o My Emirates Pass klikněte zde.

V Dubaji si přijde na své každý člen rodiny, ať už je milovníkem slunce, nakupování a restaurací, úchvatných pláží, či ikonických staveb. My Emirates Pass mohou návštěvníci Dubaje využít při návštěvě nejnovějších atrakcí, které si nelze nechat ujít. Z dubajských parků a rezortů jsou to například zábavní parky Bollywood Parks™ Dubai, MOTIONGATE™ Dubai, stejně jako první LEGOLAND® Park v regionu a LEGOLAND® Water Park.

Dubaj jako dopravní uzel společnosti Emirates nabízí přímá spojení do 150 měst v 80 zemích světa včetně nejnovější destinace – Záhřebu, která bude zahájena tento týden. Letecká společnost nabízí excelentní palubní servis od mezinárodní posádky, jež pochází ze 135 zemí světa a mluví 60 jazyky. V byznys třídě nabízí společnost Emirates sedadla nastavitelná do vodorovné polohy, v ekonomické třídě obrazovky s 13.3palcovou uhlopříčkou, tedy největší do sedadel zabudované displeje na světě, s více než 2 500 kanály plnými zábavy v rámci oceněného digitálního palubního systému „ice Digital Widescreen“.

Cestující s dětmi mohou využít rozšířené nabídky Emirates pro rodiny: od prioritního boardingu na všech letištích, po speciální dětská menu, dětský program v rámci zábavního systému „ice“, exkluzivní hračky a také Lonely Planet Kids – tašky plné aktivit pro děti na palubě. Emirates je jedinou společností, která provozuje na všech linkách výhradně letouny Airbus A380 a Boeing 777, čímž ještě umocňuje zážitek pasažéra na palubě nejmodernějšího letounu.

Další informace o společnosti Emirates, včetně způsobu rezervace letů a úplného seznamu smluvních podmínek této nabídky, naleznete na www.emirates.com