Prologis rozehrál první fotbalový turnaj v Parku Bratislava

Prologis, Inc., globální lídr v oblasti logistických nemovitostí, uspořádal historicky první turnaj v malém fotbale ve svém parku Prologis Park Bratislava. O titul za krásného jarního počasí bojovalo devět týmů složených ze zákazníků a zaměstnanců společnosti.

Vítězem turnaje se stalo mužstvo DHL, druhý stupínek vítězů obsadil tým Spandex a na třetím se umístila reprezentace společnosti Schenker. V rámci turnaje byli oceněni i nejlepší střelci a brankář.

Turnaj v Bratislavě navazuje na úspěch čtyř uplynulých ročníků obdobné akce pořádané v Maďarsku. Zatím poslední, čtvrtá, maďarská edice fotbalového klání proběhla v září 2017 v nedávno otevřeném rekreačním areálu v Prologis Park-Gyal za rekordní účasti 12 týmů.

Společnost Prologis za účelem propagace a podpory zdravého životního stylu podobné „relaxační zóny“ ve svých parcích v regionu střední a východní Evropy (CEE) buduje, kdekoli to jejich dispozice umožňují. Cílem je zprostředkovat zaměstnancům parků a členům komunit, v nichž se nacházejí, benefity venkovních aktivit, jako jsou sport nebo pikniky. Součástí rekreačních areálů jsou hřiště na malý fotbal, beachvolejbalové kurty, crossfitové zóny nebo zázemí pro grilování, jež mohou zaměstnanci parků využívat pro trénink i setkávání. V průběhu roku se v nich odehrává také řada sportovních událostí.

„Z pozitivní odezvy zákazníků na náš první slovenský turnaj v malém fotbale jsme nadšení, stejně tak z vysoké účasti celkem devíti týmů. O skvělou atmosféru se postarali také jejich fanoušci a věřím, že si všichni den strávený venku opravdu užili,“ řekl Anton Brath, ředitel správy nemovitostí společnosti Prologis na Slovensku, „díky energii všech zúčastněných, nadšení pro hru a sportovnímu duchu byl první ročník turnaje opravdu vydařený.“

S aktivním působením ve čtyřech zemích regionu a portfoliu o celkové rozloze 4,3 milionu metrů čtverečních je Prologis předním poskytovatelem distribučních nemovitostí ve střední a východní Evropě
(k 31. březnu 2018).