Prologis oznámil prodej parku Prologis Park Galanta-Gáň společnosti CNIC

Prologis, globální lídr v oblasti logistických nemovitostí, dnes oznámil prodej slovenského parku Prologis Park Galanta-Gáň společnosti CNIC Corporation Limited („CNIC“).

Prologis Park Galanta-Gáň o rozloze 240 000 metrů čtverečních logistických prostor třídy A sestává ze čtyř plně pronajatých budov. Prodej zahrnuje také budovu na míru o rozloze 7 000 metrů čtverečních, která aktuálně vzniká pro logistickou společnost poskytující služby v oblasti recyklace odpadních průmyslových plastů.

Prologis Park Galanta-Gáň je situován nedaleko silnice E571 a prostřednictvím dálnice D1 zajišťuje snadný přístup do Bratislavy i kvalitní dopravní spojení do Rakouska, Maďarska a České republiky.

„S dvěma posledními transakcemi, jejichž předmětem byly projekty na míru, je rozvoj tohoto parku zcela dokončen,” řekl Martin Polák, senior viceprezident a ředitel Prologis pro region střední a východní Evropy. „Jsme nyní připraveni podniknout další kroky v rámci naší dlouhodobé strategie pro tento region.“

Během transakce Prologis zastupovaly společnosti Kinstellar a JLL, společnost CNIC využila poradenství ze strany Dentons a Colliers.