Emirates Skywards nabízí svým pasažérům dvojnásobek leteckých mil

Členové Emirates Skywards, oceňovaného věrnostního programu leteckých společností Emirates a flydubai, mohou nyní dosáhnout na další úroveň díky dvojnásobku leteckých mil v rámci nové nabídky.

Nabídka dvojnásobku leteckých mil za letenky zakoupené mezi 26. listopadem a 3. prosincem 2018 včetně platí pro lety Emirates a flydubai uskutečněné v termínu od 26. listopadu 2018 až do 31. března 2019. Pro uplatnění nároku na připsání dvojnásobku leteckých mil musí být pasažéři novými či stávajícími členy věrnostního programu Emirates Skywards a zároveň se registrovat prostřednictvím aplikace Emirates či přihlášením se do svého online účtu buď na emirates.com nebo na flydubai.com. Pro získání dvojnásobku mil si musí cestující vybrat letenky v tarifu Flex nebo Flex Plus pro lety se společností Emirates a tarify Free to Change nebo Business Basic, pokud plánují letět s flydubai.

Emirates Skywards nabízí čtyři úrovně členství – Blue, Silver, Gold a Platinum. Každá úroveň má speciální výhody včetně vyhrazené check-in přepážky, prioritního boardingu, přístupu do salonku, bezplatného výběru sedadel a atraktivní Wi-Fi balíčky. Členové věrnostního programu sbírají letecké míle, podle jejich celkového počtu jsou cestující zařazeni do členských úrovní.

Členové Skywards mohou nyní využít online kalkulačku leteckých mil pro odhad počtu získaných mil na základě cestovní třídy a typu letenky.