Colliers International jmenovala nového ředitele výzkumného oddělení

Ondřej Vlk přichází do pražské pobočky Colliers ze CBRE Global Investors

Praha, 8. dubna 2016 – Colliers International dnes oznámila, že jmenovala Ondřeje Vlka novým ředitelem výzkumného oddělení pro Českou republiku.

Ondřej Vlk se ve své nové pozici zaměří zejména na výzkum trhu a poradenství pro klienty ze všech segmentů realitního trhu. Bude podporovat všechna oddělení v rámci společnosti a zároveň dohlížet na přípravu a koordinaci výzkumných studií Colliers.

„Ondřej přináší do Colliers hodnotné a rozsáhlé vědomosti z klíčových sektorů českého realitního trhu, včetně znalosti regionálních i globálních souvislostí,“ řekl výkonný ředitel Colliers International Česká republika Omar Sattar, držitel titulu MRICS. „Velmi se těším, až naši činnost Ondřej se svými bohatými zkušenostmi podpoří. To bude klíčovým faktorem při dosažení našeho cíle, který spočívá v posílení našeho podnikání prostřednictvím výzkumných analýz. To nám umožní ještě efektivněji pomáhat našim klientům a činit správná rozhodnutí. Na základě přesných dat budeme moci uspokojit jejich požadavky na trhu s nemovitostmi,“ dodal.

Před příchodem do Colliers International pracoval Ondřej Vlk jako investiční analytik v pražské pobočce poradenské společnosti CBRE Global Investors, kde byl zodpovědný za analýzu akvizic a prodejů v zemích střední a východní Evropy. Sedm let působil také ve výzkumném oddělení společnosti Jones Langue LaSalle. Z pozice asistenta zde povýšil na seniorního výzkumného analytika.

Ondřej Vlk vystudoval Provozně ekonomickou fakultu České zemědělské univerzity v Praze.