Best Communications má za sebou skvělé první pololetí 2015

Pražská PR agentura přidává na svůj seznam klientů šest nadnárodních společností

PRAHA, 24. června 2015 – Best Communications, pražská anglo-česká PR agentura, byla v průběhu prvního pololetí oslovena šesti novými klienty, aby je v nadcházejících měsících zastupovala v nejrůznějších komunikačních aktivitách.

Disney Channel, dětský zábavní televizní konglomerát, si zvolil Best pro podporu celé řady PR aktivit, včetně uvedení několika filmů a seriálů z produkce Disney Channel na českém trhu.

V návaznosti na přetvoření pražské pobočky Bell Helicopter na regionální evropské centrum v roce 2014 si americký výrobce rotorových letadel vlastněný průmyslovým konglomerátem Textron Inc. vybral agenturu Best Communications pro pravidelné komunikační aktivity a tiskové konference. Cílem je posílit postavení Bell Helicopter na trhu.

Cochlear, globální lídr v oblasti biotechnologií, který navrhuje, vyrábí a dodává řadu implantátů pro sluchově postižené, pověřil tým Bestu mediální propagací svého CSR projektu. Nedílnou součástí podpory slavnostního udělení stipendia Graeme Clarka byly vztahy s médii.

Chapman Taylor, mezinárodní sdružení architektů, projektantů a návrhářů interiérů se sídlem v Londýně, si vybralo Best pro posílení mediální viditelnosti a upevnění své pozice v čele odvětví prostřednictvím každodenních vztahů s médii a mediálního profilování společnosti.

Portland Trust, developer vysoce kvalitních institucionálních komerčních nemovitostí ve střední Evropě sídlící v Praze, si vybral agenturu Best Communications pro pravidelné komunikační aktivity a pro podporu několika akcí, včetně slavnostního odhalení nedávno zrekonstruovaného Praha City Center.

Společnost Horizon Educational zabývající se vývojem kompletní řady vybavení pro obory STEM (věda, technologie, strojírenství, matematika), pověřila Best podporou své jedinečné iniciativy – čtyřhodinového vytrvalostního závodu aut na dálkové ovládání sestavených českými studenty za využití vodíkového pohonu. Cílem projektu bylo upozornit na čistou energii jako součást komplexního technického vzdělávání v České republice.

„Rok 2015 se rýsuje jako jeden z nejúspěšnějších roků v historii Bestu,“ řekl Euan Edworthy, zakladatel a ředitel Best Communications. „Letos oslavíme 20. výročí působení na českém a slovenském trhu a myslím, že naše současné portfolio klientů svědčí o pracovitosti a odhodlání našeho týmu, který bude i nadále maximálně podporovat všechny naše klienty,“ dodal Euan.